GLENide lähetusi korraldab Arengukoostöö Ümarlaud ja rahastab Välisministeerium.

esmaspäev, 6. oktoober 2014

Kärme vahepala

            Mõned-mitmed päev tagasi lõpetasin kontoris suhteliselt hilja, sedasi, et päike juba tükk aega tagasi loojunud oli. Mis sääl ikka, taksorahast oli natsa kahju nii et otsustasin kondimootori kasuks. Siinsamas lähedal on endine linnavalitsuse maja (või mingisuguste sarnaste ülesannetega asutus), kus siis nüüd vist ikkagi omavalitsuslikke toiminugid peetakse, aga enam päris mitte neidsamu, mis varem, sest uus maja on veits all pool linnas.
            Igaljuhul, see selleks. Tegin siis minekut nimetatud hoonest mööda, omad tähtsad asjad mõtetes, kui mingi hetk avastasin, et olen käratseva rahvamassi sees. Mis kurat? Aga ma seda väga oluliseks ka ei pidanud, tuiasin üsna ülbelt lihtsalt rahva ja politseinike vahelt tähtsa näoga läbi. Mingi kammaijaa seal oli, aga ega ma eriti sügavamat tähelepanu asjale ikkagi ei pööranud.
            Kuni nüüd, mõni aeg tagasi juhuslikult taksoga sõites kuulen raadiost, et linnavalitsus oli seitsmelt linna siseneda üritanud, kuid paberiteta mootorratturilt sõiduvahendid konfiskeerinud ja vana linnavalitsusemaja juurde hoiule toonud. Ratturitele see aga oli vist asi veits vastumeelne, kogusid rahva kokku ja läksid motikaid tagasi nõudma. Asi päädis suuremat sorti lööminguga (kus tappa said nii suvamatsid, ratturid, ametnikud kui ka politseinikud). Kui ma takkajärgi mõtlesin, siis olid jah mingid tsiklid veoki kastis.

            Need vist ongi need rahvakogunemised, mille eest välisministeerium oma kodulehel hoiatab :) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar