GLENide lähetusi korraldab Arengukoostöö Ümarlaud ja rahastab Välisministeerium.

teisipäev, 5. august 2014

Mountain Kids

Lõpuks ometi tegevus, mis projekti raames ette nähtud! Käisime Sarah’ga Mountain Kids’i lastekodus. Meiega tegelikult pidi tulema ka Ebanga, kes veel eile lubas juba hommikul kontorisse tulla, et koos plaan paika panna, aga teda ei tulnud. Helistasime talle ja ta selgitas, et on haige ja ei saa tulla.
            Sõitsime taksoga Bonakandasse (vist) 300 sefa eest (kahele inimesele) ja võtsime suuna lastekodule. Päris kindlad me polnud, kus see asub, sest Bueas selliseid asju nagu aadressid väga hästi ei tunta ja eelmine kord olime seal käinud Ebanga juhatusel. Õnneks leidsime õige koha ilma vaevata üles ja astusime sisse. Tänane pereema päris täpselt küll ei teadnud, miks me olime tulnud või kes me oleme, aga ta möönis, et midagi meie tulekust oli kuulnud. Lapsed õnneks tundsid meid ära ja kõigil oli vaba aega kah, nii et saime oma tegevusega mõnusalt alustada.
            Tegime lühikese (ja igava) sissejuhatuse Green Cameroonist ja seejärel vedasin nimede õppimismängu. Suht saime nimed selgeks, kuigi ühe tüdruku nimi oli justkui Suture (ehk inglise keeles haavaõmblus, mis ei saa ometi olla õige). Igaljuhul, uurisime neilt, mida nad juba teadsid, joonistasime loodusest pilti, mängisime mänge ja oli päris tore. Küll aga on tegu vanuseliselt päris erinevate lastega, nii et mõned tegevused olid suuremate jaoks liiga lapsikud ja vastupidi. Lisaks, kaks vanemat poissi teadsid rohkem ja seetõttu ka rääkisid rohkem, nii et me peame selle üle veel arutama.
Loodus!

            Üleüldiselt võib öelda, et see lastekodu on ilmselt kõige mugavam nendeks tegevusteks. Sobiv arv lapsi (praegu seitse) korras maja ja asjast huvitatud lapsed ning kasvataja. Homme näiteks lähem Roots4Kids’i, kus on natukene teistsugune olukord, aga ka ilmselt hea koht. Praeguse plaani kohaselt peaksime seal olema juba kell üheksa (!) ja see koht on päris linnast väljas. Ebanga tahtis nendega koos kohe peenraid harida, aga praegu tundub, et Ebanga ei tule homme ka...

            Nüüd arutasime Sarah’ga, mida homme muuta või teisiti teha ongi plaan valmis!

2 kommentaari:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta